Serviciile noastre

Lucrul care ne caracterizează cel mai mult este faptul că reușim de fiecare dată să împărtășim aceeași viziune cu clienții noștri, indiferent de nevoile fiecăruia.

Portofoliul nostru de servicii acoperă atât zona de Corporate în ceea ce privește serviciile de media, cât și evenimentele unice din viața ta – Nuntă, Botez etc.

Evenimente Corporate

Inaugurează deschiderea afacerii tale și obține cele mai profesionale cadre Foto & Video din acest eveniment. În același timp, te ajutăm să-ți promovezi și serviciile / produsele tale!

1. Prezentare produs (Foto & Video)

Transformăm produsele dvs. în opere de artă vizuală. Capturăm frumusețea și funcționalitatea lor în imagini și videoclipuri de înaltă calitate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

2. Portret Angajat (Foto)

Portrete autentice și profesionale ale echipei dvs. Oferim imagini de calitate care dezvăluie personalitatea și spiritul fiecărui angajat.

3. Deschidere / Prezentare Companie

Deschideți ușile cu stil și impact! Serviciul nostru de prezentare a companiei vă ajută să fascinați audiența cu o imagine profesională și convingătoare. De la evenimente mari la videoclipuri captivante, creăm experiențe memorabile care subliniază valorile și viziunea companiei dvs.

Evenimente unice din viața ta!

O nuntă desprinsă din povești..

– Capturăm Iubirea în Imagini –

Pentru cele mai frumoase momente ale vieții dvs., ne transformăm în povestitori vizuali. Cu o echipă dedicată de fotografi și cameramani, aducem la viață magia fiecărei nunți. Imortalizăm zâmbetele, lacrimile de bucurie și detaliile minunate, creând amintiri care vor dura o viață întreagă. De la fotografii artistice la videoclipuri emoționante, oferim servicii de media personalizate, adaptate dorințelor dvs. pentru a vă eterniza ziua specială într-un mod unic și autentic. Lăsați-ne să capturăm frumusețea iubirii voastre și să o transformăm în povești de neuitat.

Cum desfășurăm totul?

Inițiem întregul proces prin discutarea detaliilor nuntii cu voi în calitate de cuplu. Aflăm detalii despre locație, programul evenimentului, preferințele voastre legate de fotografie și videografie, precum și orice cerințe speciale aveți nevoie.

Stabilim un program detaliat pentru ziua nuntii. Ne asigurăm că suntem echipați cu echipamentele necesare și că toate detaliile tehnice sunt în ordine.

Capturăm momentele cheie ale zilei, inclusiv pregătirea mirilor, ceremonia, sesiunea foto, receptia și momentele speciale, cum ar fi discursurile și dansurile.

Selectăm și edităm fotografiile și videoclipurile pentru a crea un conținut final de înaltă calitate. Adăugăm efecte, ajustăm sunetul și culoarea și creăm o poveste vizuală care să reflecte atmosfera și emoțiile zilei.

Vă prezentăm produsul final sub forma unui album foto, videoclip sau altă formă de conținut, cum ar fi un film sau un site web. Ne asigurăm că produsul este livrat într-un mod profesionist și că satisfacția voastră este prioritară pentru noi.

Extra

După livrarea produsului, oferim toată asistența necesară în cazul în care există solicitări de ajustări sau modificări ale conținutului.

Dacă este cazul, folosim conținutul nuntii pentru a vă promova povestea voastră unică!

Cel mai important lucru care ne onorează să-l imortalizăm: Viața!

Într-o zi atât de specială precum cea a botezului, părinții și familia se adună pentru a celebra un nou început. Noi suntem prezenți și aici pentru a captura aceste momente de bucurie și spiritualitate în imagini și videoclipuri care vă vor însoți pentru totdeauna!

Haide să colaborăm!

Indiferent de obiectivul tău, noi dispunem de echipa, expertiza și aparatura necesară pentru a oferi serviciul ideal așa cum ți-l dorești. Contactează-ne pentru o discuție detaliată despre cum te putem ajuta să obții cadrele perfecte!

Contact Direct

Ionuț Bălan

Email:

ionutbalan@gmail.com

Telefon:

(+40) 0743 516 201

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume & Prenume